top of page

Volunteers

Public·26 members

[Transmetim i drejtpërdrejtë] Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17/11/2023

12 tet 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 ... (SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live .

Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09/11/2023 0: 8 ditë më parë — transmetim i drejtpërdrejtë 1((HD live Ishujt Faroe, Moldavia. GRUPI G Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 Një ... Shqipëria sonte do veç fitoreSport November 12, 2016 - 11:51 Shqipëria sonte do ta ketë një sfidë mjaft të vështirë. Kombëtarja kuqezi do të takohet me rivalin e drejtpërdrejtë, Izraelin, përballë të cilit kërkon fitore për të shpresuar në kualifikim në Botëror. Por, fitoren do ta tentojnë edhe mysafirët për të cilët shteti shqiptar ka ofruar siguri të madhe kundër rrezikut për ndonjë sulm terrorist, duke i përdorur rreth 2 mijë policë, shkruan sot Gazeta Zëri. Shqipëria të shtunën mbrëma do ta zhvillojë njërën prej ndeshjeve më të rëndësishme kualifikuese për Botërorin “Rusia 2018”. Por, ata theksuan se janë përqendruar në sfidën e së shtunës në mënyrë që ta shfrytëzojnë përparësinë e terrenit dhe pikët e plota t’i ndalin në Elbasan. Në anën tjetër, izraelitët kanë shprehur respekt për Shqipërinë, duke kujtuar se përballë do ta kenë një ekip pjesëmarrës të Kampionatit Evropian “Franca 2016”, e cila ka të drejtë ta kërkojë edhe kualifikimin në Botëror. Por, assesi nuk e kanë humbur vetëbesimin nga potenciali i tyre, duke paralajmëruar se do të tentojnë ta fitojnë lojën, ani pse në përballje të tilla i mundshëm është çdo rezultat. SuperSport: Home Cilën skuadër shihni favorite për titullin në Serinë A? · Inter · Milan · Juventus · Tjetër. (SHIKONI>) Shqipëria Polonia transmetim i drejtpërdrejtë 10 sht 2023 — Territoret e disponueshme: Shqipëria, Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Kazakistani, Moldavia, Rusia, Turqia, Ukraina. Zona 8: Përfshin ... [[[TRANSMETO**]<<]] Teuta Durrës Tirana transmetim i 2 sht 2023 — drejtpërdrejt live 29((SPORT TV)) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2023 | KS Kukesi - KF Bylis Ballsh 04. 2023 | KF Erzeni ... Fotostabilizuesi joaktiv Fotostabilizues i përmirësuar Objektiv këndgjerë për video Regjistroni më shumë në foto pa e shtrirë krahun Regjistrim cilësor në 4K UHD Përmbajtje e dalluar, me cilësi filmi Filtër Auto Neutral Density Për ndriçim optimal në kushte me diell Ekrani me anim për lart Ekran 2-inçësh për kompozim më të lehtë të shkrepjes nga të dyja anët e kamerës Transferim automatik nga kamera në renë kompjuterike Transferoni me lehtësi videoblogimet në Google Drive ose YouTube nëpërmjet image. canon Mbajtëse e integruar Shkrepni me stabilitet nga pozicione të ndryshme1 14 efekte filtri me ngjyra Shtoni atmosferë dhe përmirësoni stilin e videoblogimit Lidhshmëria Wi-Fi, Bluetooth direkt në telefonin tuaj dhe më tej Gjurmimi i fytyrës Gjurmoni automatikisht fytyrën për regjistrim të lehtë UVC/UAC Përdoreni kamerën si kamerë interneti7 Regjistrimi në largësi Regjistroni nga afër me anë të Wi-Fi duke përdorur smartfonin Mikrofona të fuqishëm stereo Audio e pastër për zë përfshirës nga të gjitha drejtimet MicroSDXC Pajtohet me karta memorieje microSD, microSDHC dhe microSDXC Lidhuni me besim Konfiguroni nëpërmjet një asistenti intuitiv që lidhet automatikisht nëpërmjet Bluetooth. 2 mijë policë krijojnë siguri për Izraelin Ndeshja ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit do të zhvillohet nën masa shumë të rrepta të sigurisë. FIFA ka kërkuar nga shteti shqiptar angazhim të madh për t’i krijuar siguri maksimale ekipit mysafir, pasi ka ekzistuar frika për ndonjë sulëm të mundshëm terrorist. Dhe, kjo ndeshje është marrë seriozisht nga shteti shqiptar, i cili ka angazhuar rreth 2 mijë policë për të krijuar siguri të duhur, jo vetëm në Elbasan, por edhe më gjerë. Masat e tilla të sigurisë janë ndërmarrë qe disa ditë në Shqipëri, sidomos pas arrestimit në Shkodër të disa personave të dyshuar për planifikime për sulme terroriste. Shqipëria Bullgaria drejtpërdrejt live 17 tetor 2023 - Activist HQ 17 tet 2023 — Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 2022 Albania U21 - Czech Ajo që vihet re është kryeministri Rama, i cili është ... [[FALAS###]<<<<] Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 8 sht 2023 — Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 qershor Me një rezultat prej 1, 688 pikësh, Rumania është. 0. +. 0 comentário ... Zona 10: Kina, Sri Lanka, Filipinet, Indonezia, Bangladeshi, Butani, Brunei, Kamboxhia, Timori Lindor, Laosi, Makau, Maldivet, Mianmari, Nepali dhe Pakistani. Zona 3: Përfshin kupën Currie. Territoret në dispozicion: Bosnja dhe Hercegovina, Gjeorgjia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia. Zona 4: Përfshin Guinness PRO14. Territoret e disponueshme: AustraliaZona 6: Përfshin kupën Currie. Territoret e disponueshme: Austria, Kroacia, Qiproja, Gjermania, Lihtenshtajni, Malta, Sllovenia. Zona 7: Përfshin kupën Currie. Territoret e disponueshme: Shqipëria, Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Kazakistani, Moldavia, Rusia, Turqia, Ukraina. RugbyPass - Aplikacionet në Google PlayRugbyPass është destinacioni kryesor për adhuruesit e regbit në të gjithë globin, me lajmet, analizat, shfaqjet, pikat kryesore, podkastet, dokumentarët, ndeshjet drejtpërdrejt dhe statistikat e lojtarëve, burimet e drejtpërdrejta të blogjeve, renditjet e lojtarëve dhe ekipeve dhe në disa territore transmetimi i drejtpërdrejtë i Turnetë më të mëdha të botës në regbi të gjitha në HD! Karakteristikat e mbështetjes Chromecast për televizorin tuaj. Kamera Canon PowerShot V10 Kamera Canon PowerShot V10 - Canon Albania Kompakt Dixhital Tërhiqni dhe rrisni audiencën me kamerën e dedikuar për videoblogim 4K të Canon. Një pajisje e njësuar dhe peshëlehtë që thjesht mund ta mbani me vete në xhep. E thjeshtë. Projektuar për videoblogim Dalloni në internet dhe ruani taktin gjatë shkrepjes. Me gjithçka të përfshirë - një ekran me anim, mikrofona të mëdhenj stereo dhe madje edhe një mbajtëse - jeni gati për shkrepje në pak sekonda. Shikoni specifikimet e plota Pamje e objektivit të PowerShot V10 Pamja tipike e objektivave për autoportret 1 Regjistroni më shumë në më pak dritë Regjistroni me siguri edhe kur është duke u errësuar, me sensorin e madh të Canon në gjendje të kapë më shumë dritë. Madje shkrepni një foto për miniaturën në YouTube. Kombëtarja e Shqipërisë U-19 femra barazon me Moldavinë Shqipëria U-19 për femra ka barazuar me rezultatin e bardhë 0-0 ndeshjen e parë me Moldavinë, e vlefshme për kualifikues... Dardanët në kërkim të fitores së tretë në FIBA European Challenger U16 Këtë të mërkurë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, do të zhvillohen edhe tri ndeshje në kuadër të Grupit F... Tjetër fitore bindëse e Kosovës Djelmoshat e Kosovës në basketboll, kanë shënuar tjetër fitore bindëse ndaj Moldavisë, me rezultat 122:42, në FIBA Europ... Kuqezinjtë do të takohen në Elbasan prej orës 20:45 me Izraelin, rivalët e drejtpërdrejtë për pozitën e tretë të Grupit I, e cila jep shpresë që në vazhdim të eliminatoreve të çojë në pozitën e dytë, nga e cila mund të kërkohet kualifikimi në Botëror përmes “Play-off”-it. Spanja e Italia aktualisht janë në dy pozitat e para me nga 7 pikë, kurse Shqipëria e Izraeli kanë nga 6 sosh, ndërsa Maqedonia e Lihtenshtajni ende s’kanë fituar asnjë pikë. Të dyja skuadrat të premten i zhvilluan seancat e fundit stërvitore, ndërsa të dyja palët shprehën respekt të madh për njëra-tjetrën. Gianni de Biasi dhe futbollistët e tij kanë thënë se nuk është e lehtë të fitohet ndaj një skuadre cilësore siç është ajo izraelite. Moldavia Archives | Albanian PostOsmani flet për takimin me kryeministrin e Belgjikës, thotë se “diskutuan mbi zhvillimet e fundit” Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani gjatë pjesëmarrjes në Samitin e Komunitetit Politik Evropian të mbajtu... Mbyllet nata e dytë gjysmëfinale e “Eurovision Song Contest”: Cilët shkuan në finale? Pas dy orësh transmetim të drejtpërdrejtë, mbrëmjen e 12 majit, u mbyll nata e dytë gjysmëfinale e “Eurovision Song Cont... Kush tjetër pas Ukrainës mund të sulmohet nga Rusia? Sulmi agresor rus ndaj Ukrainës ka shtuar frikën e disa vendeve evropiane se ato mund të vihen nën shënjestrën e Moskës.... Ju lutemi referojuni listës së vendeve më poshtë për të parë se cilat turne janë në dispozicion në vendndodhjen tuaj. NB Kërkohet një pajtim në RugbyPass për të parë përmbajtjen. Të gjitha lojërat qëndrojnë në arkiv deri në sezonin vijues, në mënyrë që të mund të shikoni një përsëritje të plotë ose skena kryesore të zgjatura sa herë që dëshironi, sa herë që dëshironi. Mbulimi në Zonat 1, 2 dhe 10 përfshin çdo lojë drejtpërdrejt dhe sipas kërkesës nga Kampionati i Gjashtë Kombeve 2021, Premiera e Gallagher dhe Guinness PRO14. Zona 1: Singapori, Hong Kong. Zona 2: Tajlanda, India, Koreja e Jugut, Tajvani, Vietnami dhe Malajzia. [[[LIVE SPORT@@@]]@@@] Rumania Kosova transmetim i [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt falas 12 shtator 2023 2 ditë më parë Kosova ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page