top of page

Volunteers

Public·26 members

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023

2 orë më parë — Moldavia Shqipëria shiko live 17 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt 2 ditë më parë — ... Moldavia, Gjibraltar Grupi D: Gjermani, Polonia, Izraeli, ...

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17.11.2023 HD live 22 minut 2 orë më parë — 22 minuta më parë — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË!) Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023. 5 nën 2023 — Moldavia, Armenia ... GaforrjaYjet të enjten mund ta bëjnë ditën paksa të trazuar për të lindurit në shenjën e Gaforres. Eksploroni vende të reja për të shmangur tensionin e panevojshëm në shtëpi. Nëse keni nevojë për siguri në marrëdhënie, hapuni dhe flisni për dëshirat tuaja. Beqarët do kenë kontrollin e ditës, do të jenë në gjendje të vendosin si do ta kalojnë atë dhe do të ndjekin pa frikë prirjet e tyre. Kjo është e gjitha, ejani në stadium dhe bëni tifo për ne”. Kjo ishte thirrja e Vadim Ratas për tifozët moldavë në prag të sfidës me Shqipërinë. – A është ndeshja e nesërme me Shqipërinë më e rëndësishmja për ju? Duke marrë parasysh se çfarë mund të na sjellë fitorja. Po, nëse e shikoni në këtë mënyrë, kjo ndeshje është shumë e rëndësishme. Por, unë nuk dua ta mbështes këtë presion mbi ekipin, duke përfshirë nga ju dhe nga shumë njerëz në vend. Unë i kuptoj, sepse nuk kemi pasur një mundësi të tillë në histori. Por, ne duam vetëm të dalim në fushë, të japim maksimumin, të tregojmë lojën tonë dhe të fitojmë të gjitha betejat. Shpresojmë të arrijmë një rezultat të mirë. Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit. Per Xhejlin cdo mjet ose metode eshte e lejuar per te arritur drejtesine. Per Ilgaz, ligji dhe drejtesia jane e njejta gje. Turpi i nje prej familjareve te tu, behet hija jote per gjithe jeten. Nje serial dramatik ne vend te pare ne cdo episod te tij, duke i shpallur si seriali me i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. BinjaketDo i kushtoni kohë dashurisë, duke e mbështjellë çiftin me përqafime dhe butësi që do të forcojnë lidhjen. Dita do jetë e mbushur me emocione të përbashkëta, duke ndihmuar që çdo moment të jetë i veçantë. Beqarët do të shtyhen nga ndikimi pozitiv i Venusit për të eksploruar horizonte të reja, duke ushqyer një shije për aventura dhe duke ofruar mundësinë për të takuar njerëz interesantë. Në frontin profesional, shfrytëzoni shtytjen kozmike për të bërë përparime në karrierë. (((Transmetim@@))) Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 (Transmetim@@))) Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 12 sht 2023 — Shqipëria me Anglinë Polonia, Portugalia, Moldavia, Rumania, ... Aventurat dhe betejat mes baticave dhe sekreteve te deteve te 4 vellezerve Ishak, Oruc, Hizir dhe Iljaz. Bemat e Barbaroses, mbreti i detit mesdhe dhe admirali me i famshem i kohes. Nje super prodhim, me nje kast aktoresh te shkelqyer kryesuar nga Engin Altan Düzyatan. E hënë - e premte 20:00“13-ta”, një agjent sekret që arratiset nga burgu në kërkim të identitetit, të vërtetës dhe të shkuarës së tij. Dikush kërkon ta infiltroje brenda “Shtëpisë së bardhë”. Bëhu pjesë e komplotit më të rrezikshem... Fitues i disa çmimeve për regjinë më të mirë, aktori më i mirë dhe fotografia më e mirë. E hënë - e enjte 23:35Rejhan dhe Emir nuk mund te ishin me te ndryshem, por jeta e tyre nderthuret nga nje premtim, qe i bashkon ata ne menyren me te papritur... Nje bisnesmen i suksesshem, ne prag te vdekjes, detyron djalin e tij trashegimtar, te martohet me nje vajze engjellore nga fshati, Rejhan. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre. Tortura e Rejhan nis sa ve kemben ne ate shtepi nga vjehrra dhe bashkeshorti i saj. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 2 ditë më parë — Moldavia. GRUPI G: Holanda, Turqia, Norvegjia, Mali i Zi, Letonia (SHIKO TV***) Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt live 07 6 sht ... Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet 2023 — 12 sht 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 (SHIKO TV@@) Republika Çeke ... Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 Trans ... Moldavia. [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 11 sht [HD LIVE] Polonia U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 27 27 mar 2023 — [HD ... KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË SOT NE TV KLANprogrami ditës ; 20:15. STOP ; 18:00. MOLDAVI - SHQIPERI ; 17:00. RUDINA ; 16:05. ME DEGJO ; 09:05. SHIJE SHTEPIE. Në fushën financiare, veproni me kujdes për të siguruar paqe mendore edhe në planin e punës. LuaniNë një gjendje hiri absolute! Do të shijoni qetësi të përgjithshme fizike dhe psikologjike, falë ndikimit pozitiv të yjeve. Do të tregoni ëmbëlsi të madhe ndaj partnerit, duke përjetuar një ditë të veçantë me surpriza romantike. [[[LIVE SPORT!!]]] Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt falas 17 17 qer 2023 — [LIVE SPORT!!]]] Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt falas 17.06.2023 Shumica dërrmuese e popullsisë merrej, si edhe më parë, ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page